Over ons

TopExcelCursus.nl is in 2014 opgericht door de Excel MVP’s Jan Karel Pieterse en Tony de Jonker met als doel het organiseren van Excel cursussen en evenementen. Tony en Jan Karel werken al jaren met veel succes samen tijdens Excel evenementen georganiseerd door Kluwer, nu VakMedianet. vanaf nu organiseren zij ook zelf Excel gerelateerde cursussen en evenementen, via deze website (voor Nederlandstalige evenementen) en via www.topexcelclass.com voor Engelstalige evenementen zoals “The Amsterdam Excel Summit”.

De mensen achter TopExcelCursus.nl

Tony de Jonker

Tony de Jonker
Tony De Jonker is consultant en eigenaar van De Jonker Consultancy. Hij helpt bedrijven met specifieke kennis op het snijvlak van business/finance en het ontwikkelen van Office applicaties. Hij heeft meer dan 36 jaar werkervaring en heeft gewerkt voor gerenommeerde nationale en internationale bedrijven. Tony schrijft Excel-columns voor diverse vaktijdschriften, waaronder Tijdschrift Administratie. Daarnaast geeft hij voor Kluwer de volgende specifieke Excel trainingen: Masterclass, Dashboards, Projectmanagement en Infografieken. Tony heeft in januari 2015 de Microsoft MVP Award in ontvangst mogen nemen!

Jan Karel Pieterse

Jan Karel Pieterse
Jan Karel is de eigenaar van JKP Application Development Services. Kerntaak is applicatieontwikkeling in Microsoft Office. Hij is met name topspecialist op het gebied van Excel en VBA. Voor onder meer zijn werk in forums en de informatie die hij beschikbaar stelt op zijn website heeft hij vanaf 2002 ieder jaar de Microsoft MVP (Most Valuable Professional) award gekregen. Wereldwijd zijn er iets meer dan 100 Excel MVP’s, waarvan slechts vier in Nederland.

Contact

Onze contactgegevens

info@topexcelcursus.nl
J.K. Pieterse
Meester Strijbosstraat 21
6001ST Weert
The Netherlands

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.